Welkom bij dierenpension 'De Hoevepoot'

pension

De Hoevepoot is het vervolledigen van de service en kwaliteit die we reeds een 20-tal jaar aanbieden vanuit onze dierenspeciaalzaak waar het contact met de klant en de kennis centraal staat.

Ons hondenhotel bestaat uit een 40-tal zeer ruime binnenkennels met een buitenloop. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de viervoeters te laten spelen op 1 van de 2 speelweides- een dagelijkse wandeling en was -of trimbeurt behoren tot de mogelijkheden.

Ons kattenhotel beperkt zich tot een 22-tal individuele kennels waarbij de kans bestaat om dagelijks te vertoeven in de gemeenschappelijke ruimte waarbij er rustige muziek en camerabewaking aanwezig is.

Kleine huisdieren kunnen bij ons ook terecht. Ze krijgen ook de nodige zorgen tijdens jullie vakantie- weekend- verhuis of ziekenhuisopname... Vanaf dagopname tot enkele weken of maanden... Voor elk verblijf kunt u bij ons terecht.

We streven ernaar om uw blind vertrouwen te mogen hebben tijdens het verblijf hier van jullie gezelschapsdier- zodoende dat u zich daar geen zorgen hoeft over te maken.

Indien het u niet lukt om het dier op te halen of te brengen- dan kunnen wij voor u deze zelf ophalen (zie voorwaarden).

Het volledige team ziet er naar uit u te mogen verwelkomen in 'De Hoevepoot'.

De Hoevepoot


De Hoevepoot

Telefoon: +32(0)51400076
Email: clarisse.vanhulle@outlook.com
Website: www.clarissetielt.be

Wakkensesteenweg 63,
8700 Tielt,
België