Bekers & Trofeeën

Bekers & Trofeeën - De Hoevepoot

Onze afdeling sporttrofeeën omvat een gamma van bekers, trofees, medailles en aanverwanten. Door ons wordt een gans gamma standaardartikelen voor diverse sporten gepersonaliseerd door onze eigen graveerdienst.

Daar wij al enkele jaren ervaring hebben in de sector, kunnen wij u een uiterst scherpe prijs voorstellen. Via onze samenwerking met diverse leveranciers kunnen wij u een bijzonder groot kwaliteitsassortiment aanbieden. Bekers in diverse kleuren, grootte en prijsklasse.

Acrylaat en glaswerk, plaketten en tin voor elke gelegenheid.

Geboorte, communie, jubileum, stadsschaal,... Voor uw relatiegeschenken kunt u bij ons terecht voor een breed scala van artikelen: van puntvanen tot sjaals, linten of rozetten.

Naast onze trofeeën kunnen wij ook een volledig assortiment eretekens aanbieden.

Mochten er vragen zijn, neem gerust contact met ons op of breng een bezoekje. We zullen het niet nalaten ons volledig te engageren om een snelle, correcte service te garanderen.

U kan ook de volledige catalogus terugvinden op: https://www.b-trophy.com/Prices/. Aarzel niet om ons telefonisch te contacteren op 051 40 00 76 indien u in de catalogus uw keuze kon maken.

DE AANGEDUIDE PRIJZEN KUNNEN VARIEREN


De Hoevepoot

Telefoon: +32(0)51400076
Email: clarisse.vanhulle@outlook.com
Website: www.clarissetielt.be

Wakkensesteenweg 63,
8700 Tielt,
België