Hondenpension

Hondenpension - De Hoevepoot

Ons hondenhotel bestaat uit 42 ruime individuele binnen -en buitenkennels. Onze gasten beschikken over een eet -en drinkbak, veel natuurlijke lichtinval en rustgevende muziek tijdens de dag. De honden zullen tijdens de dag de mogelijkheid hebben om 1 van de 2 speelweiden te bezoeken. Individueel of samen met andere honden zullen ze graag de omgeving ontdekken. Indien de eigenaar graag een wandeling voorziet kan dit vooraf besproken worden.

Honden van hetzelfde gezin kunnen samen gehuisvest worden. Tijdens de winter kunnen de kennels verwarmd worden.

Dieren die op vraag van de eigenaar alleen in een kennel moeten is geen probleem.

Onze gasten worden twee keer per dag gevoerd. We beschikken over eigen kwaliteitsvoer. Mocht de voorkeur gaan naar de voeding van de hond zelf is dit geen probleem, maar de prijs blijft hetzelfde (extra werk).

Wanneer de eigenaars een deken of een mand van thuis willen meebrengen is er geen probleem (alleen raden wij pluche speelgoed af om hygiënische redenen). Wanneer er door de eigenaar gekozen wordt om dagelijks een wandeling te voorzien vragen wij een leiband die naamgetekend is.

Het is raadzaam om tijdig voor schoolvakanties te reserveren.

Wij engageren ons ook in puppyspeeldagen (na overleg), dit zijn dagen waarbij jullie de puppy gratis kunnen laten kennismaken met het pension en zijn leefwereld (eerste speeldag is gratis).

Wat houdt dit in?

  • Je brengt de puppy op donderdag, vrijdag of zaterdag een dag binnen vanaf 10 uur en laat hem een dagje meedraaien in het pension (de pup socialiseert, hij leert spelenderwijs zijn grenzen verleggen, bouwt zelfvertrouwen op, maakt van jongs af kennis met een pension). Tijdens dit bezoek leert hij een andere thuis kennen, andere gezichten, andere vriendjes, een speelweide,...
  • Rond 16 uur wordt het hondje terug afgehaald met een afscheidscadeautje en we bespreken hoe de dag is verlopen, wij vragen wel uw puppy niet jonger dan 4 maanden en niet ouder dan 8 maand te zijn, hij of zij is volledig ingeënt inclusief kennelhoest. De speeldagen zijn alleen mogelijk buiten de schoolvakanties en niet in de zomerperiode (juli en augustus).

Indien de pup vaker wil komen spelen, dan geldt de normale dagopvangprijs.


De Hoevepoot

Telefoon: +32(0)51400076
Email: clarisse.vanhulle@outlook.com
Website: www.clarissetielt.be

Wakkensesteenweg 63,
8700 Tielt,
België