Kattenpension

Kattenpension - De Hoevepoot

In ons pension is er plaats voor 22 verschillende kattenkennels; elk voorzien van een krabpaal, mandje, ligplanken op diverse niveau's, speelgoed, eetbak en drinkbak en elk een eigen kattenbak. De poezen beschikken over een grote binnen leefruimte om de huiselijke sfeer te bewaren. Daarbij genieten ze overdag van een rustige achtergrondmuziek. De eigenaars mogen natuurlijk hun eigen kattenbak, speeltje of kussen meebrengen om het volledig naar hun zin te maken.

De kennels zijn volledig afzonderlijk van het hondenpension, in de winter zorgen wij ervoor dat ze er warmpjes inzitten en bij een zeer warme zomerdag zorgen wij voor open vensters.

Wij beschikken over een eigen kwalitatieve voedingsbrok, maar willen de eigenaars hun eigen voeding meebrengen is dit geen probleem.

Wat de vaccinaties betreft kan je info terugvinden bij de algemene voorwaarden

Wij engageren ons ook in kitten speeldagen (na overleg), dit zijn dagen waarbij jullie de kitten gratis kunnen laten kennis maken met het pension en zijn leefwereld. (1ste kittenspeeldag is gratis)

Wat houdt dit in? Je brengt de kitten op donderdag, vrijdag of zaterdag een dag binnen vanaf 10 uur en laat hem een dagje meedraaien in het pension (de kitten socialiseert, hij leert spelenderwijs zijn grenzen verleggen, bouwt zelfvertrouwen op, maakt van jongs af kennis met een pension). Tijdens dit bezoek leert hij een andere thuis kennen, andere gezichten, andere vriendjes , een binnenspeelruimte,...

Rond 16 uur wordt de poes terug afgehaald met een afscheidscadeautje en we bespreken hoe de dag is verlopen, wij vragen wel dat uw kitten niet jonger is dan 4 maanden en niet ouder dan 8 maand, hij of zij is volledig ingeënt en eventueel lucose. De speeldagen zijn alleen mogelijk buiten de schoolvakanties en niet in de zomerperiode (juli - augustus).

Indien de kitten vaker wil komen spelen, dan geldt de normale dagopvangprijs.


De Hoevepoot

Telefoon: +32(0)51400076
Email: clarisse.vanhulle@outlook.com
Website: www.clarissetielt.be

Wakkensesteenweg 63,
8700 Tielt,
België